Мышь SteelSeries Aerox 3 USB Black (62599)

New
Артикул: 47474
Виробник: SteelSeries
0
В наявності
1999 грн.
Знайшли дешевше?

Блискавична швидкість і комфорт гри
Ігрова миша SteelSeries Aerox 3 - новітня модель функціонального, легкого та продуктивного ігрового маніпулятора. Вона максимально оптимізована для динамічного ігрового процесу і є ідеальним варіантом для професійних геймерів. Ергономічна конструкція, зручність керування, стильний дизайн, комфортні відчуття - переваги цієї моделі ігрової миші. Функціональність, водонепроникність і захист від забруднень додатковий плюс надлегкої миші.

Легка і довговічна
Коли важлива швидкість реакції в умовах динамічного ігрового процесу, ця модель стане ідеальним вибором. Легка вага геймерської миші в 59 г забезпечить максимальний комфорт керування і менше навантаження на руку. Це гідно оцінять професійні геймери, які проводять тривалий час в ігрових баталіях. Зниження ваги на 18 г обумовлює перфорований корпус з отворами і ультратонка плата. Модернізована електроніка стала на 50% меншою. При цьому міцність миші залишилася на високому рівні.

Захисна функція Аквабар'єр
Ігрова миша SteelSeries Aerox 3 стійко витримує великі навантаження і готова до непередбачених ситуацій. Маніпулятор оснащений ступенем захисту IP54, що характеризується водонепроникністю, захистом від пилу, забруднень, масляних речовин, шерсті тощо. Конструкція миші ретельно продумана таким чином, щоб захистити внутрішні електронні компоненти від негативного зовнішнього впливу. Уся ваша увага буде зосереджена на грі, оскільки не потрібно буде турбуватися про збереження і працездатність миші.

Удосконалені комутатори кнопок
Виробник зібрав найкращі технологічні рішення і втілив їх у конструкції нової моделі 2022 року. Для більш точного і комфортного управління мишею використовуються комутатори нового покоління Golden Micro IP54. Захищені від пилу і вологи модернізовані перемикачі розраховані на 80 млн. натискань, що втричі перевищує характеристики інших моделей ігрових мишей. Навіть у найскладніших умовах напруженого ігрового процесу комутатори допоможуть запобігти помилковим подвійним натисканням і забезпечать точні кліки.

Приголомшлива швидкість сенсора
Однією з основних умов успішної гри є продуктивність ігрової миші SteelSeries Aerox 3. Дана модель оснащена сучасним сенсорним оптичним датчиком TrueMove Core, який був розроблений разом з PixArt. Він забезпечує чутливість миші від 200 до 8500 CPI, швидкість зчитування 300 IPS і максимальне прискорення 35G. Швидкість і точність оптичного сенсора дасть змогу поліпшити ефективність дій в ігровому процесі, домогтися кращого результату, залишаючи суперників позаду.

Надійний, легкий кабель під'єднання
Ігрова миша SteelSeries Aerox 3 забезпечує надійне та стабільне високошвидкісне під'єднання завдяки міцному та високоякісному кабелю. Легкий, гнучкий і простий у використанні сітчастий кабель має сучасний зручний інтерфейс під'єднання USB-C. Кабель є знімним, що дуже зручно. Довжина становить 1,8 м, тому він не буде обмежувати рух миші. Легко підключайте мишу до порту USB і насолоджуйтеся грою.


ХАРАКТЕРИСТИКИ

Виробник: SteelSeries

Модель:

Тип товару: миша

Підключення: провідне

Інтерфейс комунікації з ПК: USB

Тип сенсора: оптичний

Роздільна здатність, dpi: 8500

Кількість кнопок: 6

Конструкція корпусу: симетричний

Живлення маніпулятора (для бездротових):

Розміри: 121x67x38 мм

Вага: 57 г

Колір чорний


Гарантія: 12 місяців

Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Рекомендовані товари