Мышь SteelSeries Rival 5 USB Black (62551)

New
Артикул: 47473
Виробник: SteelSeries
0
В наявності
2999 грн.
Знайшли дешевше?

ВЛУЧНА БАГАТОЖАНРОВА ІГРОВА МИША
Домінуйте у будь-якій грі. Rival 5 - найуніверсальніша високоточна ігрова миша. Налаштуйте 9 програмованих кнопок миші відповідно до своїх уподобань, включаючи наш тумблер швидкої дії, що настроюється, який створений для миттєвого реагування.

9 ПРОГРАМОВАНИХ КНОПОК
Кожна кнопка повністю налаштовується на будь-яку потрібну функцію. Бічна панель з 5 кнопками розроблена для швидкого натискання великим пальцем, у тому числі - і наш тумблер, що настроюється, для швидких і ефективних дій у грі, без втрата хвата і контролю.

СЕНСОР TRUEMOVE AIR
Спільна розробка PixArt та SteelSeries. Реальне стеження 1 до 1, 18000 CPI, 400 IPS, прискорення 40G, а також контроль нахилу для усунення небажаного відстеження під час падіння під кутом.

ТОЧНІСТЬ стеження 1 До 1
Профі потребують бездоганної точності. Наш новий сенсор TrueMove Air забезпечує у 3 рази кращу точність, ніж у конкурентів. Отже, кожен рух миші, від мікрозміщення до розгонистого руху, транслюється в грі точно, як і було задумано.

КОНКУРЕНТНА ВАГА - 85 ГРАМ
Зручні функції миші преміум-класу без зайвої ваги завдяки передовим конструкторським напрацюванням, Це робить поводження з мишкою ще зручнішим, забезпечуючи швидкість і продуктивність, щоб ви могли комфортно грати безперервно годинник.


ХАРАКТЕРИСТИКИ

Виробник: SteelSeries

Модель:

Тип товару: миша

Підключення: провідне

Інтерфейс комунікації з ПК: USB

Тип сенсора: оптичний

Роздільна здатність, dpi: 18000

Кількість кнопок: 9

Конструкція корпусу: симетричний

Живлення маніпулятора (для бездротових):

Розміри: 128,8 х68, 15х42 мм

Вага: 85 г

Колір чорний



Гарантія: 12 місяців

Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Рекомендовані товари