Автоматическая надувная кровать Xiaomi Youpin One Night Automatic Inflatable Leisure Bed GS1 Blue (3229957)

Артикул: 51298
Виробник: Xiaomi
0
В наявності
3759 грн.
Знайшли дешевше?

Надувне ліжко Xiaomi Youpin One Night Automatic Inflatable Leisure Bed GS1 вирізняється портативністю, зручною конструкцією і легкістю в експлуатації. Його дуже просто використовувати, зберігати і брати з собою в поїздки на природу. 

Щоб надути ліжко - не потрібно ніяких громіздких пристосувань і зайвих зусиль - достатньо всього лише одного натискання на кнопку. Автоматичне надувне ліжко оснащене автономним оригінальним насосом AirVorTech, який дає змогу надути матрац лише за 100 секунд. Гаджет працює від вбудованого акумулятора потужністю 2600 мАг і може використовуватися до 20 разів без підзарядки. Завдяки USB порту, насос можна використовувати в якості зовнішнього акумулятора для зарядки телефону.

Xiaomi Youpin One Night Automatic Inflatable Leisure Bed GS1 , зручна для транспортування. У комплект входить сумка для зберігання, яка дає змогу взяти надувне ліжко із собою в поїздку або на пікнік.


Характеристики

Тип : Автоматичне надувне ліжко / Колір : синій / Матеріал ліжка: нейлон + поліестер + ПВХ / Максимальне навантаження: 150 кг / Ємність акумулятора: 2600 мАг / Час зарядки: 4 години / Напруга: 5В 1А / Потужність: 15.5 Вт / Розмір в розкладеному вигляді: 180х70х50 см / Розмір у складеному вигляді: 31,5х18,5 см


Гарантія 3 місяці


Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Рекомендовані товари