Sennheiser Momentum True Wireless 3 Black (509180)

Хіт
New
Артикул: 36471
Виробник: Sennheiser
0
Немає в наявності
9154 грн.
Знайшли дешевше?

Отримуйте неперевершені враження від просушування у будь-який час і де б ви не були завдяки провідним звуковим технологіям та інноваціям у новій лінійці вакуумних навушників.

 

Насолоджуйтесь чудовим високоякісним звуком із вражаючими басами завдяки технології TrueResponse від Sennheiser.


Слухайте бездротове аудіо високої роздільної здатності, як ніколи раніше: адаптивний кодек aptX™ дозволяє чути кожну деталь. Робіть по-своєму: ви можете персоналізувати звук за допомогою набору налаштувань і функції еквалайзера, щоб налаштувати звук на свій смак.


Адаптивне шумозаглушення нового покоління автоматично регулює рівень шумозаглушення при зміні рівня шуму у вашому середовищі. Залишайтеся на зв'язку зі своїм оточенням і поверніть світ одним дотиком до режиму прозорості.


Говоріть по телефону з кришталево чистим голосом: три вдосконалені мікрофони з шумозаглушенням на кожному навушнику гарантують, що люди чутимуть тільки вас, а не те, що вас оточує. Тримайте все під контролем, від телефонних дзвінків до доступу до голосового помічника з високоякісним захопленням голосу.


Ці компактні та ергономічні вкладиші поставляються з вушними адаптерами та додатковими силіконовими ребрами різних розмірів, що гарантує ідеальну посадку та винятковий комфорт при носінні.






Виробник : Sennheiser


Тип товару: Навушники


Сірий колір


Бездротові технології: Bluetooth


Комплектація: Зарядний кейс, кабель USB Type-C, змінні амбушюри


Характеристики :


Тип: Навушники TWS / Спосіб підключення: Бездротовий / Тип конструкції: Вакуумні ("затички") / Тип акустичного оформлення: Закриті / Тип кріплення: Внутрішньоканальне / Матеріали (голова/чаш/амбушюр): -/Пластик/Силікон / Водостійкий корпус: IPX4 / Конструкція випромінювача: Динамічні / Кількість випромінювачів в одному навушнику: 1 / Максимальна частота, що відтворюється, Гц: 21000 / Чутливість, дБ: 107 / Діаметр динаміків, мм: 7 / Активне шумозаглушення: є / Елемент живлення: Li-Ion акумулятора


Додаткові характеристики: Час роботи: 7 / Бездротова зарядка: є / Швидка зарядка: є / Порт зарядного кейсу: USB Type-C






Гарантія 3 місяці

Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Рекомендовані товари