Бензиновый генератор Heron 7,4HP 3,5kW (8896141)

New
Артикул: 40605
Виробник: Heron
0
Доступний на замовлення
34249 грн.
Знайшли дешевше?

Електростанція зі зниженим рівнем шуму та роботою на бензині в першу чергу призначена для будівельно-монтажних робіт, але може використовуватись і, наприклад, на об'єктах відпочинку. Він пропонує дві розетки на 16 А для 230 В та одну розетку на 12 В постійного струму. Завдяки кабелю, що додається, також можна заряджати автомобільні акумулятори. Простий запуск з кнопки. Багатофункціональний дисплей показує час роботи, напругу чи частоту. Легко переміщається завдяки вбудованій ручці та прогумованим колесам.

Увімкніть, перезарядіть

Завдяки системі AVR, яка регулює вихідну напругу, можна також підключати до центрального блоку чутливі електронні пристрої. В упаковці ви також знайдете кабелі, призначені для заряджання 12-вольтових автомобільних акумуляторів. Ви можете відстежувати дані про час роботи, напругу або частоту на чіткому багатофункціональному дисплеї.

Для приємнішої роботи

Пристрій оснащений практичною складною ручкою та транспортувальними колесами для зручного переміщення. Завдяки компактним розмірам, генератор не займе багато місця у вашій майстерні. Вихлоп відрізняється зниженим рівнем шуму і разом із потужним генератором гарантує, що силова установка не надто голосно працюватиме.

Характеристики

Тип: Бензиновий генератор / Максимальна потужність, кВт: 3,5 / Номінальна потужність, кВт: 3 / Сила струму, А: 13 / Кількість фаз: 1 / Частота струму, Гц: 50 / Номінальна напруга, В: 230 V / Тип двигуна : 4-х тактний 1-циліндровий OHV / Охолодження: повітряне / Система пуску: ручний + електричний (комбі) / Тип альтернатора: синхронний / Робочий об'єм, куб.см: 224 / Об'єм паливного бака, л: 18 / Паливо: бензин неетильований / Кількість розеток 220V/380V, шт: 2 / Система AVR (стабілізатор напруги): є / Тип установки: пересувний (на колесах) / Рівень шуму, дБ: 93 / Клас захисту IP: IP23 / Розміри, мм: 500х590х480 / Вага, кг: 55,7 / Країна реєстрації бренду: Чехія


Гарантія 3 місяці

Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Рекомендовані товари