Лампа для ноутбука Xiaomi Youpin Lymax Laptop Screen Hanging Lamp GJS-DO04 Black (3213727)

Артикул: 51272
Виробник: Xiaomi
0
В наявності
839 грн.
Знайшли дешевше?

Лампа Lymax Laptop Screen Hanging Lamp GJS-DO04 Black має коаксіальну конструкцію з подвійною передачею крутного моменту, легко затискається, не займає місця на столі і забезпечує комфортне освітлення.

Асиметрична пряма проекція. Завдяки куту 110° між екраном ноутбука і клавіатурою асиметричний шлях світла прямої проекції призначений для зменшення відбиття екрана і захисту очей.

Спрямований прожектор: конструкція світла прямої проекції використовується для спрямованого освітлення клавіатури і робочого столу ноутбука і направлення світла туди, де він вам потрібен.

Двостороннє коаксіальне регулювання: настільна лампа для ноутбука з підвісним екраном LYMAX використовує запатентовану конструкцію «двостороннього коаксіального регулювання», яка зручніша у використанні.

Три колірні режими: біле світло, тепле світло, змішане світло, три режими колірної температури для задоволення різних потреб.

Здорове і безпечне джерело світла: підвісна вітрина LYMAX відповідає стандартам сертифікації CE і FCC, ніхто не може дивитися миготливе відео.


Характеристики

Тип: Лампа для ноутбука / Тип кріплення : підвісний / Тип цоколя : LED / Тип вимикача : сенсорний / Матеріал : пластик / Колір : чорний


Гарантія 3 місяці


Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Рекомендовані товари