Logitech M171 Blue/Grey (910-006866)

Артикул: 51985
Виробник: Logitech
0
В наявності
599 грн.
Знайшли дешевше?

Моментальна готовність до використання
Діставши мишку Logitech NEW M171 з коробки та під'єднавши приймач до USB-порту, можна одразу ж розпочати використання пристрою. Невеликі габарити забезпечують безперешкодне й комфортне керування курсором на екрані. Оптимальне рішення для робочих столів з обмеженою кількістю вільного місця. Занурюйтесь у робочий або навчальний процес, грайте або займайтеся творчими хобі, використовуючи сучасну бездротову мишку.

Дизайн
Компактна комп'ютерна мишка з легкістю поміщається в сумку або рюкзак. Ергономічна форма пристрою забезпечує надійний і комфортний хват, незалежно від того, користувач лівша чи правша. Універсальний аксесуар стане вашим помічником у період робочих дедлайнів і в епізодах творчого натхнення.

Ніяких дротів
Девайс надає користувачеві повну свободу дій завдяки відсутності додаткових дротів. Надійний USB-приймач, що встановлюється в ПК, ноутбук або ТВ-панель, гарантує відсутність затримок і зникнення сигналу на відстані до 10 метрів. Вам знадобиться всього три секунди, щоб під'єднатися й працювати. Девайс сумісний з ОС Windows, macOS, Chrome OS і Linux.

Автономність, яка вражає
Пристрій для ПК і ноутбуків працює без заміни батарей протягом 12 місяців. Для підвищення енергоефективності доступна кнопка занурення в автоматичний сон і режим енергозбереження. Це дає додаткові можливості для продовження безперебійної роботи в автономному режимі.



ХАРАКТЕРИСТИКИ

Виробник: Logitech
Модель: Logitech M171
Тип товару: бездротова миша для ноутбуків
Підключення: бездротове
Тип сенсора: оптичний
Управління: 3 кнопки
Форма корпусу: симетрична, під лівшів
Харчування: 1 батарейка AA
Колір: синій/чорний

Гарантія 12 місяців

Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Рекомендовані товари