Logitech M220 Silent Pink (910-006129)

Хіт
New
Артикул: 39611
Виробник: Logitech
0
Немає в наявності
1099 грн.
Знайшли дешевше?


Відсутність шуму - умова продуктивної роботи

Забудьте про дратівливі звуки клацань. Завдяки високому рівню шумозаглушення (понад 90 %) ця модель дає змогу створити комфортну робочу обстановку, коли користувачі не заважають один одному. Завдяки невеликому розміру і плавному управлінню курсором цю модель можна використовувати в обмеженому просторі і на завантаженому робочому столі.
Менше шуму - більше справи

Відсутність відволікаючих чинників позитивно позначається на роботі.

Технологія SilentTouch, розроблена компанією Logitech, дала змогу знизити гучність звуків, які видає миша, більш ніж на 90 %2Порівняння рівнів гучності проводилося для мишей Logitech M220 і Logitech M170. Рівень гучності клацання лівою кнопкою миші виміряно в незалежній лабораторії з відстані 1 м. і при цьому зберегти максимальну продуктивність пристрою. В результаті користувач відчуває кожне натискання кнопки, але практично не чує його.

Компактна конструкція для зручності роботи

Зручна конструкція цієї миші відповідає природній формі руки, тому ви можете працювати з нею тривалий час, не відчуваючи втоми. Невеликий пристрій без дроту можна брати з собою куди завгодно, адже він легко поміститься в сумку для ноутбука. Модель M220 припаде до душі користувачам, які працюють як правою, так і лівою рукою.

Точне керування та проста навігація

Завдяки точному позиціонуванню під час рядкового прокручування ця миша спрощує навігацію. Оцініть точні рухи миші практично на будь-якій поверхні - оптичний датчик забезпечує плавне вивірене керування курсором.

Якість, на яку можна покластися

Компанія Logitech по праву вважається провідним світовим виробником клавіатур і мишей. Всі її пристрої виконані з високою якістю, і ця модель не стала винятком. Міцна і надійна, миша M220 може працювати до 18 місяців від однієї батареї. Вимикач живлення на корпусі та функція автоматичного переходу в сплячий режим допоможуть зберегти заряд на тривалий час.

Просте під'єднання за технологією PLUG-AND-PLAY

Модель M220 може працювати з операційними системами Windows®, macOS, Chrome OS™ і Linux®. Просто вставте USB-приймач у порт на комп'ютері або ноутбуці - і можна без зволікання починати роботу. Приймач забезпечує надійне та стабільне під'єднання в радіусі до 10 метрів.

Підвищена продуктивність

Додайте мишу M220 до комплекту використовуваного обладнання - і ви зможете виконувати максимальний обсяг роботи в короткі терміни. Згідно з нещодавно проведеним дослідженням продуктивність роботи користувачів ноутбуків, які віддали перевагу цій миші перед сенсорною панеллю, була на 50 % вищою, а виграш у швидкості склав 30 %.



ХАРАКТЕРИСТИКИ

Виробник: Logitech

Модель: Logitech M220

Тип товару: бездротова миша для ноутбуків

Підключення: бездротове

Тип сенсора: оптичний

Чутливість сенсора: 1000 dpi

Управління: 3 кнопки, 1 коліщатко

Форма корпусу: симетрична, підходить для шульги

Живлення: 1 батарейка AA

Колір рожевий


Гарантія 12  місяців.

Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Рекомендовані товари