Надувное Кресло Xiaomi Chao One-Click Automatic Inflatable Leisure Sofa (YC-CQSF01/3248510)

New
Артикул: 47715
Виробник: Xiaomi
0
В наявності
3949 грн.
Знайшли дешевше?

Надувне крісло Hydsto Automatic Inflatable Sofa YC-CQSF01 - зручне рішення для дому, відпочинку та подорожей. Компактне, легке та зручне крісло буде доречним у будь-якому місці. Міцний матеріал стійкий до пошкоджень і може бути встановлений на траву чи ґрунт.

Вбудований насос
Крісло повністю надується лише за 3 хвилини після одноразового натискання на кнопку. Двигун насоса обертається зі швидкістю 4200 обертів на хвилину і забезпечує стабільний тиск повітря. За роботу насоса відповідає вбудований акумулятор ємністю 2000 мАг.

Сумка для перенесення в комплекті
Вага крісла всього 2 кг, а у складеному вигляді воно міститься в невелику сумку. Сумка для транспортування постачається в комплекті.

Продумана ергономіка
Конструкцію крісла оптимізовано під фізіологічні вигини людського тіла. Воно забезпечує глибоку посадку та м'яку підтримку спини.

Регулювання тиску
Ви можете регулювати ступінь накачування крісла та підібрати оптимальну для себе м'якість. Максимальне допустиме навантаження на крісло – 150 кг.


Характеристики

Тип товару: Надувне Крісло / Матеріал: ПВХ, флок / Припустиме навантаження, кг: 150 / Насос: не потрібний / Вікова категорія: для дорослих; для дітей / Інтерфейс: Type-C


Гарантія 3 місяці


Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Рекомендовані товари