Прибор ночного Видения Xiaomi Youpin Mileseey BNV20 (3262995)

New
Артикул: 51297
Виробник: Xiaomi
0
В наявності
11999 грн.
Знайшли дешевше?

Подвійне використання
За допомогою приладу ви можете переглядати зображення в кольорі за денного освітлення або в чорно-білому варіанті вночі за використання інфрачервоного освітлення.

Якісне зображення
Картинка виводиться на вбудований екран, за її створення відповідає кольоровий CMOS-сенсор. 3» РК-екран забезпечує чітке зображення і зручний перегляд. Вбудований п'ятикратний оптичний і 8-кратний цифровий зум дає змогу розглянути всі необхідні деталі, не наближаючись до об'єкта спостереження. Відстань спостереження при слабкому освітленні не обмежена, в темряві ~200 м.

Регулювання інфрачервоного освітлення
У пристрої передбачено 3 рівні регулювання інфрачервоного випромінювання для компенсації нестачі видимого світла.

Цей бінокль - справжня знахідка для тих, хто цінує якість і функціональність. Наявність денного та нічного режимів, можливість фіксувати цікаві моменти у фото та відео. Пристрій забезпечує збільшення до 40х: 5х оптичне і 8х цифрове. З інфрачервоним підсвічуванням бачать у темряві на відстань до 200 м. Не дозволяйте темряві стати перепоною для досліджень! Живлення від літієвої батареї на 2000 мАг гарантує довгі години експлуатації. Міцний і надійний, як і повинно бути для вірного попутника в дорозі.


Характеристики

Тип : Прилад нічного бачення / Збільшення : 5Х / Дисплей: 3» дюйм(ів) IPS Displey (перетвореним на 4,5 дюйми за допомогою випуклої лінзи) / Об'єктив: датчик CMOS f=35 мм / Режими: (День-Colorful), (Ніч-IR Night Vision) / Дальність: 200 м / Роздільна здатність відео: HD 720P / Акумулятор : 2000 мАг


Гарантія 3 місяці


Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Рекомендовані товари