Машинка для стрижки катышей Xiaomi Youpin Lofans Compact Hair Ball Trimmer CS-622 (3044343)

Артикул: 51293
Виробник: Xiaomi
0
В наявності
479 грн.
Знайшли дешевше?

Догляд за вашим одягом
Теплий одяг створює статичну електрику, внаслідок чого маленькі шерстинки плутаються між собою і створюють ковтунці. Вигляд будь-якого виробу псується, однак, Xiaomi Lofans вирішить цю проблему за кілька хвилин - і ви завжди маєте чудовий вигляд!

Маленька і потужна
Швидкість двигуна в машинці досягає 7000 обертів за одну хвилину. Навіть при великих обсягах роботи, леза не чіпляються і двигун не заїдає. Система працює плавно і безперервно.

Високоточні леза
Леза виготовлені з неіржавкої сталі та гостро заточені, вони плавно рухаються вгору та вниз на великій швидкості, не даючи змоги пропустити жодного катишка.

Роз'єм Type-C для зарядки
Пристрій заряджається через сучасний універсальний роз'єм Type-C. Повний заряд акумулятора дасть змогу працювати безперервно протягом 40 хвилин.


Характеристики

Тип : машинка для видалення кошлатання / Призначення : для зняття кошлатання з тканин та його збирання в окремий контейнер / Матеріал : АБС-пластик, полікарбонат, нержавіюча сталь / Живлення : Акумулятор, що перезаряджається / Час роботи : 40 хв. / Час заряджання : 2год / Розмір : 77х67 мм / Вага : 125 г. / Швидкість обертання : 7000 об/хв


Гарантія 3 місяці


Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Рекомендовані товари