Автоматическая надувная кровать Xiaomi Youpin 8H Automatic Sofa Komori Green (3278815)

Артикул: 51288
Виробник: Xiaomi
0
В наявності
4899 грн.
Знайшли дешевше?

За допомогою надувного крісла Xiaomi 8H Automatic Sofa Ви зможете насолодитися чудовими краєвидами природи з максимальним комфортом. Просто розташуйте крісло у відповідному місці і милуйтеся горами, річками та іншими красотами, які не зустрінеш у сучасних «кам'яних джунглях».

Автоматичне надування за хвилину
Потужний вбудований насос дає змогу надути крісло всього за 60 секунд. На відміну від традиційних надувних матраців, Вам не потрібно брати додатковий інвентар для накачування повітря - крісло автоматично приймає необхідну форму після натискання кнопки. Випуск повітря займає всього 70 секунд, що істотно заощаджує час на збори і дає змогу насолоджуватися свіжим повітрям якомога довше.

Повторює контури хребта
Форма крісла повторює вигини хребта, щоб Вам було максимально зручно в будь-якому положенні під час відпочинку.

Потужні батарейки ємністю 2000 мАг
Насос працює на 2 батарейках ємністю 200 мАг, що дає змогу надути автоматичне крісло всього за 60 секунд.

Насос і блок живлення
У конструкції насоса передбачено універсальний насос Type-C, за допомогою якого можна заряджати мобільні телефони та інші електронні пристрої. Зарядний кабель завдовжки 50 см дає можливість заряджати і використовувати телефон, перебуваючи в зручному положенні на кріслі.

Витримує навантаження до 150 кг 
Надувне крісло виготовлене з міцних матеріалів і витримує навантаження до 150 кг. Натяжний механізм забезпечує необхідну підтримку спині, шиї та литкових м'язів.


Характеристики

Тип : Автоматичне надувне ліжко / Колір: зелений / Матеріал: ПВХ, нейлон, текстиль / Максимальне навантаження: 150 кг / Час накачування: близько 60 секунд / Час спускання повітря: близько 70 секунд / Ємність акумулятора: 400 мАг / 3.7 В / Параметри входу / виходу: 5 В, 2.1 А / 5 В, 2.4 А / Розмір у розкладеному вигляді: 158×85×78 см / Розмір у складеному вигляді: 32×23 см / Вага: близько 2.7 кг


Гарантія 3 місяці


Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Рекомендовані товари