USB Хаб Xiaomi Miwu Type-C docking station HUB [7-in-1] PD100W+USB3.0*3+HDMI+TF+SD (MWCMA01/3133822)

Хіт
New
Артикул: 47724
Виробник: Xiaomi
0
В наявності
1219 грн.
Знайшли дешевше?

Type-C хаби, що перетворюють один порт на кілька, вже не новинка, але коштувало Xiaomi освоїти цей порт у своїй лінійці ноутбуків, як приспів і фірмовий адаптер. Але якщо в ноутбуках Mi звичайні USB і HDMI є, то власники MacBook і MacBook Pro скажуть спасибі Xiaomi. І є за що: цей адаптер відрізняється високою якістю та містить усі потрібні роз'єми.
Два порти 3хUSB 3.0, HDMI, SD, micro SD, а також ще один Type-C для зарядки, який буде особливо корисним власникам 12-дюйових MacBoook. Хаб виконаний у приємному алюмінієвому корпусі з боками з ABS-пластику та термопластичного еластомеру. Внутрішня електроніка захистить ноутбук і всі підключені аксесуари від стрибків напруги та надлишкового струму, що важливо, адже з Type-C потрібно бути обережнішим, ніж із простим USB.


Характеристики

Тип : USB-хаби / Інтерфейс підключення : USB-C / Роз'єми та порти : 3 x USB 3.0 (Type-A) / 1 x USB-C PD (power only) / 1 x HDMI / Слот для картки пам'яті : SD/microSD / Роз'єм для зарядки: USB-C / Колір: сірий / Довжина кабелю: 15 см


Гарантія 3 місяці


Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Рекомендовані товари